Press "Enter" to skip to content

Anton van den Dungen,Coen Dirkx,Brigit van Rossum,Koen Dirkx's Als leidinggeven in het onderwijs je vak is (Dutch Edition) PDF

By Anton van den Dungen,Coen Dirkx,Brigit van Rossum,Koen Dirkx

ISBN-10: 9058716902

ISBN-13: 9789058716903

Visie vormen, samenwerken, motiveren, plannen en ook nog eens zelf op de hoogte blijven en bijleren... De moderne leidinggevende in het onderwijs moet een alleskunner zijn. Hoe je dat op een efficiënte manier doet, laten Van den Dungen, Dirkx en Van Rossum zien in Als leidinggeven in het onderwijs je vak is.

Met speciaal op het onderwijs afgestemde adviezen, praktijkvoorbeelden en overzichtelijke modellen komen de belangrijkste managementvaardigheden aan de orde. Natuurlijk is er ruimte voor theoretische achtergronden, maar die worden gepresenteerd in beknopte kaders, wish de praktijk van de leidinggevende staat immers voorop.

Met dit boek willen de auteurs vooral ook bijdragen aan jouw eigen ontwikkeling. Het is belangrijk af en toe stil te staan bij je sterke en minder sterke kanten en na te denken over vragen als: Waar ben ik goed in als leidinggevende? Wat is op mijn university het hardste nodig? prior dat bij mij? Hoe zorg ik zelf of through anderen dat dingen verbeteren? Dit boek helpt je deze vragen te beantwoorden en geeft je een stevige en professionele steun in je rug bij je ontwikkeling als leidinggevende.

Show description

Read or Download Als leidinggeven in het onderwijs je vak is (Dutch Edition) PDF

Best dutch ebooks books

Get Het grote baggerboek (Dutch Edition) PDF

Een meeslepend avontuur in het baggerwezen. Dat is de nieuwe roman van Ilja Leonard Pfeijffer. Een baggeraar van De Koninklijke BV loopt tijdens shore-leave in een oosters land een kleine jongen tegen het lijf. De verwikkelingen zijn nauwelijks samen te vatten: sabotage, de gewelddadige dood van een bemanningslid, beschuldigingen van ontvoering en erger, orgaanhandel, bordeelbezoek en talloze adembenemende avonturen tijdens een helse vlucht door de zinderende hitten van het Midden-Oosten.

Get Ooit, misschien (Dutch Edition) PDF

Sprankelend debuut van Gilmore Girls-actrice Lauren GrahamFranny Banks had zichzelf drie jaar de tijd gegeven om het te gaan maken als actrice. Nu gaan de laatste drie maanden in. Ze kwam ooit naar big apple met dromen over Broadway, maar haar fanclub telt nog maar twee leden (haar huisgenoten Jane en Dan) en om haar huur te betalen werkt ze als serveerster in een Comedy membership.

Sarah Waters,Eugène Dabekaussen,Tilly Maters's Fluwelen begeerte (Dutch Edition) PDF

Oesterverkoopster Nancy Astley droomt haar leven lang van de vaudeville. Ondersteboven van revuester Kitty Butler trekt ze naar het wilde en avontuurlijke Londen. Algauw worden ze geliefden en voeren ze samen hun `mannen-act op in theaters en music-halls. Een droom lijkt werkelijkheid geworden, maar dan leert Nancy dat liefde alleen niet genoeg is.

Download e-book for kindle: Uit je duim! (Dutch Edition) by Mark Haayema,Yvonne Jagtenberg, Loes Riphagen, Mark Janssen,

In dit bijzondere grote Gouden Boek staan negen verhalen die zijn bedacht door kinderen voor wie ‘later’ misschien niet zo heel lang meer duurt of al is geweest. De verhalen zijn geïllustreerd door negen toptekenaars: Harmen van Straaten, activity van Gelder, Eva Lith-Poppink, Grootzus, Cliff van Thillo, Mark Janssen, Gemma de Waard, Loes Riphagen en Yvonne Jagtenberg.

Extra resources for Als leidinggeven in het onderwijs je vak is (Dutch Edition)

Example text

Download PDF sample

Als leidinggeven in het onderwijs je vak is (Dutch Edition) by Anton van den Dungen,Coen Dirkx,Brigit van Rossum,Koen Dirkx


by Paul
4.1

Rated 4.55 of 5 – based on 31 votes